Kategorier
Okategoriserade

Fillers Västerås – vanliga frågor 

Har du funderat på att söka dig till en klinik för ett ingrepp i syfte att bli av med dina rynkor i ansiktet? Att man ser att rynkor dyker upp i pannan, att man får små kråkfötter vid ögonen eller att munnen alltid ser sur ut som en följd av rynkor vid mungiporna kan påverka det egna livet negativt. 

Åldrande behöver inte komma med en stoisk acceptans – faktum är att det kan göra ont att se hur man förändras rent fysiskt. Genom att välja olika skönhetsbehandlingar och ingrepp så kan man bromsa upp åldrandet och återigen få ett piggare utseende. 

Fillers i Västerås är ett av de mest effektiva sätten att göra detta på. Ser man till fillers i Västerås så finns det emellertid en massa saker att tänka på. Vi tänkte här nedan ge dig lite information om detta och göra det genom att svara på några vanligt förekommande frågor – enligt följande: 

Är fillers i Västerås en säker behandling? 

Ja, om den utförs på en seriös klinik. Fillers innebär att man injicerar hyaluronsyra – ett naturligt ämne – i huden och att detta ger volym till det område där injektionen sker. Det kräver kunskap, erfarenhet och rätt mängd för att behandlingen ska bli snygg – och det krävs givetvis också god hygien för att den ska vara säker. Med rätt klinik så är fillers i Västerås en säker behandling där de enda egentliga komplikationer som kan ses är blåmärken och svullnader under en kortare period i efterhand. 

Hur länge sitter effekten av fillers i Västerås i? 

Det beror dels på vilket område som behandlas, dels vilken typ av behandling som utförs – och dels också av hur pass mottaglig patienten är. Man kan säga att det handlar om en effekt som håller i minst ett halvår – och upp till 18 månader. 

Vilken behandling med fillers passar mig? 

Det beror på vad som ska behandlas – och hur dina förväntningar ser ut. Viktigt är att du ges en möjlighet att konsultera behandlaren innan så att denne kan förklara allt från priser, eventuella risker samt att du själv kan förklara vad du eftersöker och hur dina mål ser ut. Konsultation är ett måste – och den ska ske 48 timmar innan en planerad behandling så att du har en chans att tänka igenom ditt beslut.